το ιστολόγιο μας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Πράκτορες της μόσαντ καίνε Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της αθήνας!

ΠΗΓΗ: GROTHIA.GR
Πράκτορες της Μόσαντ καίνε Ελληνικές σημαίες στο κέντρο της Αθήνας!



Δεν είναι ανθέλληνες … είναι έμμισθοι πράκτορες.
Στην υγειά της Μοσάντ λοιπόν που δίνει μεροκάματα σε Έλληνες και ξένους για να καίνε όλες τις σημαίες …πλην αυτής του Ισραήλ.


Οι άνθρωποι της ΕΥΠ … βρήκαν σε χρόνο μηδέν το κλεμμένο κινητό της μαμάς του Αλέξη Τσίπρα … αλλά να παρακολουθήσουν τηλέφωνα πρακτόρων της Μοσάντ …



ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα…. CIA και Μοσάντ επιβλέπον τις Ελληνικές Υπηρεσίες και λειτουργούν ανενόχλητες και πάνω από τον νόμο.


Να μην ξεχνάμε ποιοι παρακολουθούσαν την κυβέρνηση Καραμανλή ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ … με τις ευλογίες τις ΕΥΠ και ποιες υπηρεσίες εμπλέκονται στην απόπειρα κατά του Καραμανλή και πάλι με τις ευλογίες τις ΕΥΠ


Με την απόλυτη ανοχή των αρχών του μνημονιακού καθεστώτος Τσίπρα-Καμμένου, οι παρακρατικοί κοπρίτες της αριστεράς καίνε αυτή την στιγμή την Αθήνα ανενόχλητοι

. Η αστυνομία παίζει τον ρόλο του τηλεθεατή και παρακολουθεί μία δράκα από αφελληνισμένα παρακρατικά στοιχεία και λαθρομετανάστες να καταστρέφουν και να βιαιοπραγούν.

Τα εν λόγω υποκείμενα μάλιστα αποπειράθηκαν να κάψουν μία ελληνική σημαία. Ήταν όμως τόσο άχρηστοι, που απέτυχαν και ξέσπασαν τα αντεθνικά τους συμπλέγματα, σκίζοντας και ποδοπατώντας το εθνικό μας σύμβολο.

Αρκούσε μία ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη για να συλλάβει αυτά τα υποκείμενα και να τελειώσει σε χρόνο μηδέν το τηλεοπτικό σόου, που στήθηκε για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Αντ’ αυτού όμως, οι χιλιάδες αστυνομικοί που βρίσκονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν άπραγοι.






Ποιοι είναι όμως οι εγκληματίες που πρωτοστατούν στα στημένα επεισόδια; είναι οι ίδιοι εγκληματίες που στήνουν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Δείτε την σημαία που φοράει στην πλάτη ο καθυστερημένος της φώτο και συγκρίνετε με τα βρωμόπανα των αντισυγκεντρώσεων.

Και για να μη ξεχνιόμαστε: ακούστε τι έλεγε ο εκπρόσωπος της εθνοπροδοτικής ΝΔ για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας: Βαρβιτσιώτης: Αναφαίρετο δικαίωμα του οποιοδήποτε να καίει την ελληνική σημαία“









H “Αυγή” ταυτίζεται πλήρως με τις απόψεις του ανθέλληνα Σόρος

ΠΗΓΗ: GROTHIA.GR
H “Αυγή” ταυτίζεται πλήρως με τις απόψεις του ανθέλληνα Σόρος

H “Αυγή” ταυτίζεται πλήρως με τις απόψεις του ανθέλληνα Σόρος


Οι κλαυθμοί και οι οδυρμοί του Τζορτζ Σόρος στο Project studicare, για το οποίο κάναμε αναφορά χθες, προκάλεσε και το ενδιαφέρον της “Αυγής”, η οποία φρόντισε να αναδημοσιεύσει το μεγαλύτερο μέρος του άρθρου του, ενημερώνοντάς μας μάλιστα πού πρέπει να απευθυνθούμε για να το διαβάσουμε πλήρες.

Είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον το ότι η κομματική φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον άπληστο αυτόν κερδοσκόπο και αδίστακτο κεφαλαιοκράτη ως “μεγαλοεπενδυτή”(!), φανερώνοντας έτσι τόσο την ταύτιση απόψεων μαζί του όσο και την συμπάθεια προς το πρόσωπό του.



Γιατί η δημοσίευση κειμένου του Σόρος από την επίσημη έντυπη έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι υπάρχει συμφωνία και συμβάδιση με τα λεγόμενά του στο κείμενο αυτό (και όχι μόνον).

Έτσι κι αλλιώς, τόσο για την “ροζ” κυβερνώσα Αριστερά όσο και για τον μεγαλοκαπιταλιστή Σόρος, ο Εθνικισμός αποτελεί έναν κοινό εχθρό, ο οποίος πρέπει να καταπολεμηθεί δραστικά

Κι αυτό μπορεί να συμβεί με την αποδυνάμωση (έως κατάργηση) του Έθνους-Κράτους, την αποδόμηση κάθε στοιχείου ενδυνάμωσης της Εθνικής ταυτότητας, την καλλιέργεια του διεθνισμού, των πολυπολιτισμικών κοινωνιών και του κοσμοπολιτισμού και φυσικά την διευκόλυνση της λαθρομετανάστευσης σε αρχικό στάδιο, με επόμενο βήμα την νομιμοποίησή της.

Από το “προλετάριοι όλων των Εθνών ενωθείτε” η “πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνηση έχει μεταβεί πλέον στο “μεγαλοκαπιταλιστές και μπολσεβίκοι όλων των τάσεων ενωθείτε κατά των Εθνών”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ